Vis, at din virksomhed også tager ansvar for klimaet!

Din virksomhed får nu en unik mulighed for at gøre en konkret forskel for klimaet ved at støtte 'Danmark planter træer'.

For hver 20 kr. du støtter med, planter vi ét træ. Vælger du for eksempel at støtte med 10.000 kr., planter vi 500 træer. Og som tak viser vi dit firmanavn og støttebeløb under det store indsamlingsshow på TV 2 lørdag den 14. september 2019 fra kl. 19.30 til kl. 22.00.

Alle støttebeløb gør en forskel, og vi er taknemmelige for hver en krone.

Se her, hvad du mere får for din virksomhedsstøtte

Download hele kampagnefolderen til virksomheder her

Download hele kampagnefolderen til virksomheder (engelsk version) her

Se her, hvordan du kan aktivere dine medarbejdere med 'Danmark planter træer'

OBS! For at få virksomheds-logo på tv-skærmen, skal vi have modtaget dit virksomhedslogo i højt format - senest 13. september kl. 16.


Vælg beløbsstørrelse

Støttebeløb pålægges moms.

Vælg beløb

Valgfrit beløb

Støt med et andet beløb

Information om virksomheden

Kontaktperson i virksomheden

Betingelser

Træer trækker CO2 ud af atmosfæren gennem deres blade og nåle, når de vokser. På den måde reducerer træer drivhusgassens massive belastning af klimaet.

Faktisk er træer det mest effektive middel, vi har, til at hive CO2 ud af atmosfæren. Derfor er det bydende nødvendigt, at vi får genplantet planeten med skov og beskytter de skove, som vi allerede har.

Med 'Danmark planter træer' vil vi plante én million træer i Danmark. Og samtidig støtte skovebevaringsprojekter i Danmark og i udlandet.

Læs hele pressemeddelelsen om Danmark planter træer her .